HABERLER
  • Brent petrolün varil fiyatı 90,38 dolar
  • Brent petrolün varil fiyatı 89,92 dolar
  • Günlük üretim 40 bin varili aştı
  • Araç sahipleri dikkat! 1 Ocak΄ta başlıyor...
  • ABD΄de petrol üretimi rekor kırdı
  • Brent petrolün varil fiyatı 89,74 dolar
  • Petrol fiyatları 5 ayın zirvesinde
  • Libya petrolü Sudan iç savaşını körüklüyor mu?
  • Brent petrolün varil fiyatı 87,28 dolar
  • Rusya Petrol Üretimini Düşürecek
  • Brent petrolde Paskalya tatili nedeniyle işlemlere ara verildi
  • Türkiye’nin petrol ithalatı ocakta yüzde 11,02 arttı
EPDK’ dan DAĞITICI VE MADENİ YAĞ FİRMALARINA BİLDİRİM UYARISI

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ( EPDK ) Resmi Gazete’nin (17.10.2014–29122) bugünkü sayısında yayınlanan tebligatlara bildirim yükümlülüğünü tam olarak yerine getirmeyen ve kayıtlı adreslerinde ulaşamadığı bazı dağıtım şirketleri ve madeni yağ şirketlerine Resmi Gazete yoluyla tebligatta bulundu. 

 

Buna göre başta 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanı olmak üzere bazı beyanları eksik olan, 2013 yılında teslim aldığı ve teslim ettiği yerli tarım ürünlerinden imal edilmiş etanol ile tebliğ hükümleri gereği teslim aldığı ve teslim ettiği harmanlanmış benzin miktarlarına ilişkin yeminli mali müşavir raporlarını ibraz etmediği tesbit edilen 6 Dağıtıcı lisansı , 20 Madeni Yağ Lisansı sahibi tüzel kişiliğe eksik bildirimlerini 10 iş günü içerisinde yürürlükteki lisanslar için Petrol Piyasası Bilgi sistemi aracılığıyla elektronik ortamda yürürlükte olmayan lisanslar için ise Kuruma yazılı olarak bildirilmesi gerekmekte olup, süresi içerisinde gönderilmeyen bildirimler dikkate alınmayacaktır denildi .

 

Söz konusu bildirim süresi içerisinde yapılmadığı takdirde ‘‘06/01/2005 tarihli ve 25692 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Petrol Piyasasında Yapılacak Denetimler Ön Araştırma ve Soruşturmalarda Takip edilecek Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında işlem başlatılır.’’ Hükmü uyarınca ilgili kişi hakkında işlem başlatılacağı hususunun bilinmesi 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince İLANEN TEBLİĞ OLUNUR.

 

17 Eylül 2014 ÇARŞAMBA

Resmî Gazete

Sayı : 29122

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

 

İLANEN TEBLİGAT

 

Kurumumuz kayıtlarında Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:171/2 Merdivenköy Kadıköy/İSTANBUL adresinde bulunan dağıtıcı lisansı sahibi Beyaz Akaryakıt Dağıtım Ticaret Anonim Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Anadolu Caddesi No:40 Kat:7 Daire 707 Bayraklı / İZMİR adresinde bulunan dağıtıcı lisansı sahibi Cen Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Barbaros Mahallesi Ahlat Sokak.No.1/A Varyap Meridyen Sitesi E Blok Kat:14 Daire:102 Ataşehir / İSTANBUL adresinde bulunan dağıtıcı lisansı sahibi MMG Petrol Dağıtım ve Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Barbaros Mah. Morsümbül Sok. Deluxia Palas K:4 D:170 Ataşehir / İSTANBUL adresinde bulunan dağıtıcı lisansı sahibi OMC Petrol Ürünleri Anonim Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Barbaros Mahallesi Ahlat Sokak.No.1/A Varyap Meridyen Sitesi E Blok Kat:14 Daire:102 Ataşehir/İSTANBUL adresinde bulunan dağıtıcı lisansı sahibi MMG Petrol Dağıtım ve Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi’ nin 7/7/2012 tarih ve 28346 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ‘‘Benzin Türlerine Etanol Harmanlaması Hakkında Tebliğ’’ kapsamındaki bildirim yükümlülüklerine ilişkin Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan incelemeler neticesinde, adı geçen tebliğin altıncı maddesinin ikinci fıkrasında geçen hükümler gereğince 2013 yılında teslim aldığı ve teslim ettiği yerli tarım ürünlerinden imal edilmiş etanol ile tebliğ hükümleri gereği teslim aldığı ve teslim ettiği harmanlanmış benzin miktarlarına ilişkin yeminli mali müşavir raporlarını ibraz etmediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Yukarı Dudullu Mah. (Yenişehir Mah.) Özgür Sokak. No:17 Kat:5 Ataşehir/İSTANBUL adresinde bulunan dağıtıcı lisansı sahibi Mirsoy Petrol Dağıtım Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ nin 7/7/2012tarih ve 28346 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ‘‘Benzin Türlerine Etanol Harmanlaması Hakkında Tebliğ’’ kapsamındaki bildirim yükümlülüklerine ilişkin Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan incelemeler neticesinde, adı geçen tebliğin altıncı maddesinin ikinci fıkrasında geçen hükümler gereğince 2013 yılında teslim aldığı ve teslim ettiği yerli tarım ürünlerinden imal edilmiş etanol ile tebliğ hükümleri gereği teslim aldığı ve teslim ettiği harmanlanmış benzin miktarlarına ilişkin yeminli mali müşavir raporlarını ibraz etmediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Dökümcüler Sitesi 106/1 Sokak No.14 Işıkkent Bornova/İZMİR adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Akarsu Teknik Kimya Madeni Yağ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Beş Ocak Caddesi No:4 Yüreğir / ADANA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Akdeniz Damla Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Dağkaya Mahallesi (Köyü) 4/2 Kazan/ANKARA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Anatolia Madeni Yağ Petrol Kimya Nakliyat Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Antalya Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım Alanı 21. Cadde No:8 Döşemealtı/ANTALYA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Antalya Madeni Yağlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Ortakonak Mahallesi 14332. Sokak No:19 Karatay/KONYA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Bartu Kimya Madeni Yağ Ambalaj Nakliye ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Gönen Bandırma Karayolu Tuzakçı Köyü Bandırma Kavşağı Gönen/BALIKESİR adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Biz-Bio Alternatif Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında 54 Sokak No:4 Merkez Mahallesi Sasalı Çiğli/İZMİR adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Caner Gıda Tekstil İnşaat Enerji Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Anberinarkı Köyü Yanıkkışla Mevkii Kadirli/OSMANİYE adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Emirler Madeni Yağ Sanayi İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Çevre Sanayi Sitesi 5. Blok No:29 İSTANBUL adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi General Madeni Yağ Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Hasantepe Mahallesi Tıraz Yolu 1. Km. Domaniç/KÜTAHYA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Mar Madeni Yağ İmalatı Nakliye Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Urganlı Kasabası Gürsel Mahallesi Atatürk Caddesi No:125 Turgutlu/MANİSA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Me-sa Petrol ve Madeni Yağ Ürünleri Üretim Depolama Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında İkinci Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı Güney 5. Cadde No:20 Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Metyağ Kimya Madeni Yağlar Aky. Ür. Tur. İnş. Taahhüt Tekstil Gıda Taşımacılık Hayvancılık Eğitim Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Bozburun Mahallesi 7114 Sokak No:7 Merkez/DENİZLİ adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Murat TUNÇ’ un bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Saha Mahallesi Çay Sokak No.31/2 Nizip/GAZİANTEP adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Nev-Oil Petrol Kimya Otomotiv Gıda İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında 1. Organize Sanayi Bölgesi Sam Mezrası Yolu No:3 Başpınar Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Nitro Oil Madeni Yağları ve Petrol Ürünleri İmalat İthalat İhracat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Şabanoğlu Mahallesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi 61. Sokak No:37 SAMSUN adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Pakpet Kimya Gıda ve Madeni Yağ Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Organize Sanayi Bölgesi 1.Bulvar No:17 İstasyon Merkez/MARDİN adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Karaşin İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Yeni Sanayi Sitesi Kayseri Yolu 5. Km. D-1 Blok No.18 Boğazlıyan / YOZGAT adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Kaya Petrol ve Petrol Ürünleri İmalat İnşaat Metal Madencilik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin (Tasfiye Halinde) bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında Balkan Caddesi No:9/1 Yazıbaşı Beldesi Torbalı/İZMİR adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Tilah İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Biyoenerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.

 

İLANEN TEBLİGAT

Kurumumuz kayıtlarında İvedik Organize Sanayi Bölgesi Öz Anadolu Sanayi Sitesi 682.Sokak No.13 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan madeni yağ lisansı sahibi Tuana Madeni Yağ İmalat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ nin bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2013 Yılı Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir.
HABER ARŞİVİ

Aylara Göre Haber Sayıları: Haberleri görmek için sayıların üzerine tıklayın.

Yıllar Oca. Şub. Mar. Nis. May. Haz. Tem. Ağu. Eyl. Eki. Kas. Ara.
2024 35 40 30 10 0 0 0 0 0 0 0 0
2023 46 37 55 111 55 43 50 52 48 44 24 35
2022 80 89 110 58 77 91 54 50 49 62 60 59
2021 34 41 62 51 43 41 36 40 51 59 41 58
2020 13 7 28 71 51 38 27 14 29 32 41 43
2019 26 25 25 18 15 27 15 22 24 21 17 20
2018 17 30 22 13 32 19 20 19 41 43 46 37
2017 23 17 34 17 23 29 27 27 24 31 28 27
2016 23 34 21 41 27 29 7 25 13 27 26 26
2015 18 19 30 25 5 23 21 29 13 21 8 30
2014 18 13 21 19 18 13 9 15 9 11 22 23
2013 20 16 23 24 22 29 22 20 17 20 18 23
2012 22 34 49 30 24 27 26 23 13 17 9 25
2011 9 6 11 12 8 18 18 8 4 11 18 16
2010 14 14 15 10 8 7 14 5 12 4 7 26
2009 16 23 23 17 26 41 51 38 17 28 31 23
2008 3 5 3 2 2 8 7 11 8 17 28 15
Haber Tarih Aralığı: 2024 - 4. ay
  • Brent petrolün varil fiyatı 89,92 dolar (15 Nisan 2024 Pazartesi)
  • Günlük üretim 40 bin varili aştı (15 Nisan 2024 Pazartesi)
  • ABD΄de petrol üretimi rekor kırdı (8 Nisan 2024 Pazartesi)
  • Petrol fiyatları 5 ayın zirvesinde (3 Nisan 2024 Çarşamba)
  • Rusya Petrol Üretimini Düşürecek (1 Nisan 2024 Pazartesi)